Het blijft wel heel erg stil…..

14 mei 2015

14 mei 2015

Hemelvaartsdag 2015

Hemelvaartsdag 2015

Het is al bijna twee jaar geleden (19 juli 2013) dat Het Spaardersbad als zwembad gesloten werd. Enkele plannen passeerden inmiddels de revue, maar dat heeft nog niet geleid tot concrete en betaalbare plannen, althans niet tot iets dat met de burgers gedeeld moest worden. Van het laatste plan, huisvesting, werd al geruime tijd niets meer vernomen, maar de cijfers rond krijgen lijkt het probleem. Het zal ook niet helpen dat één der deelnemers van het door Boer Makelaardij opgezette samenwerkingsverband genaamd TransformGouda, te weten Spatia-architecten, per 2 april 2015 failliet is verklaard.

Misschien is het hier ook wel wachten op de zoveelste Crowdfunding-actie in het Goudse om een plan vlot te trekken of om de politiek over de streep te trekken, al is die markt onder de hand aardig afgeroomd. Het gebouw (“Free Pool”) dat beheerd wordt door Prevenda Vastgoedbeheer, begint inmiddels logischerwijs en sluipenderwijs, toch een beetje te verpauperen…..

DSC_0040

Leave a Reply