Nog een keer zwemmen in het Spaardersbad? Wees snel!

Nu het nieuwe Groenhovenbad sinds 19 april 2013 min of meer geopend is, bestaat er alleen nog tot de zomervakantie (t/m vrijdag 19 juli 2013) op beperkte schaal de kans te zwemmen in het Spaardersbad. Dus een ieder die bijvoorbeeld  nog eenmaal in het bad van zijn/haar jeugd wil zwemmen, zich letterlijk wil onderdompelen in nostalgie, dat kan nog maar even! Of wil je aan je kinderen laten zien waar jij met school zwemmen hebt geleerd, je zwemdiploma hebt gehaald of hoe dat Spaardersbad er nu eigenlijk van binnen uit ziet, wees snel. Volgens de site van Sport.Gouda zal het Spaardersbad na 19 juli 2013 voorgoed haar deuren sluiten. Tot die tijd is het bad nog maar beperkt open, namelijk voor 16+ vrijzwemmen op maandag, woensdag en vrijdag van 7 tot 10 uur en op zondag zwemmen voor ouder en kind (t/m 12 jaar) van 8.30 tot 10.30 uur. De meesten van u zullen alleen nog maar terecht  kunnen op zondag van 11 tot 12.30 uur als het bad open is voor alle leeftijden. Tijd voor een afscheidsfeestje in het Spaardersbadwater?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply